BURS DUYURUSU

2018-2019 Eğitim-Öğretim Döneminde Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilecektir. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin www.ekev24.org.tr adresinden başvuru yapmaları ve öğrenci işlerinden alınacak başvuru formunu eksiksiz olarak doldurularak aşağıdaki belgelerle birlikte en geç 10 Ekim Çarşamba 2018 tarihi mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

GEREKLİ EVRAKLAR

-Öğrenci okul belgesi (orijinal, ilgili öğretim yılı dönemine ait)
EDEVLET’DEN ALDIĞINIZ RESMİ BELGELER GEÇERLİDİR
-Transkript (Ara sınıf ise istenir ve orijinal olmalıdır.
-Adli sicil kaydı (orijinal)
-2 adet vesikalık fotoğraf (son iki ay içinde çekilmiş)
-Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi
-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Orijinal olmalıdır, anne/baba vefat diye belirtmişse vukuatlı nüfus kaydından kontrol edilmelidir.)
-İkametgâh belgesi/ yurt belgesi (Okuduğu yere ait olmalı)
-Aile gelir belgesi (anne-baba için ayrı ayrı)
-Çalışanlar için maaş bordrosu fotokopisi;
-Emekliler için banka hesap defteri fotokopisi;
-Yeşil kart sahiplerinden kartın fotokopisi;
-Çalışmayanlar için;
SGK’nun internet sitesinden TC Kimlik numarası ile girilerek Emekli Sandığı+SSK+Bağkur ‘dan alınacak döküm belgeleri;
Öğrenci adına açılan banka hesap cüzdanının fotokopisi (Hesabın öğrenci adına açılması esastır.
Ancak özel durumlarda velisinin adına açılmış bir hesap kabul edilir. Fotokopi okunaklı olmalıdır)