Havacılık Kulübünün Projesi

Üniversitemiz Havacılık Kulübünün “Demiryolu Güvenliğinde Otomatik Pilot Sistemine Sahip İnsansız Hava Aracı Kullanımı” isimli projesi, Bursa Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışmasında finale kaldı.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezinin, ülkemize bilimi sevdirmek, bu konuda bir farkındalık oluşturmak, alışkanlık kazandırmak ve analitik düşünce yapısına sahip geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sağlayarak öğrencilerde araştırma, buluş yapma heyecanı oluşturmak amacıyla düzenlemiş olduğu Bursa Bilim Şenliği 2015 Proje Yarışması” ‘nda  Havacılık Kulübümüzün projesi finalist oldu.

Kulübün Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Masat tarafından yürütülen “Demiryolu Güvenliğinde Otomatik Pilot Sistemine Sahip İnsansız Hava Aracı Kullanımı” isimli proje 8-9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Bursa Merinos Parkı’nda gerçekleşecek olan Bursa Bilim Şenliği’nde sergilenmeye hak kazandı.

4(4)(1) DSCF3737 DSCF3745