Uluslararası Bankacılık Kongresi Hakkında

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Uluslararası Bankacılık Kongresi” 6 – 7 Ekim 2022 tarihleri arasında Türkiye Bankalar Birliği’nin ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Bilim insanları ve sektör temsilcilerinin konferans ve söyleşi ile katılım sağlayacağı kongre hakkında daha detaylı bilgiye  https://bankacilikkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

16.Bahar Şenlikleri Öğrenci Spor Müsabakaları Hakkında

16. Bahar Şenlikleri kapsamında Mayıs ayı içerisinde öğrencilere yönelik voleybol ve futbol branşlarında sportif faaliyetler düzenlenmesi düşünülmektedir. Öğrencilerimizin katılmayı düşündü branşları en geç 19.04.2022 12:00’a kadar yüksekokulumuz personeli Canan BÜYÜKŞAHİN’e bildirilmeleri gerekmektedir.

Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Hakkında

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığının önlisans ve lisans öğrencilerinin, ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen Tübitak 2242 üniversite öğrencileri araştırma proje yarışmaları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Üniversite Seçmeli Ders Grubunda Yer Alan Genel Havacılık Dersi Hakkında

Üniversite seçmeli ders havuzunda yer alan Genel Havacılık dersinin ara sınav yer, gün ve saat bilgileri aşağıdaki gibidir;   Ders Kodu Ders Adı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri 9000.050002 Genel Havacılık 20.04.2022 16:00-16:50 A.C.Ç. SHYO 1. Kat 109 Nolu Derslik

Tübitak 2209/A Projesi Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

Okulumuz Havacılık Yönetimi Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencilerine araştırma projelerinin desteklenmesi kapsamındaki Tübitak 2209/A projesi hakkında  bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Toplantı 25.04.2022 Pazartesi günü 11:00 – 12:00 saatlerinde 1. Kat 109 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir.