2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yemek Bursu Başvurusu Hakkında

2023-2024 eğitim-öğretim yılında fakültemizde öğrenim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilere beslenme yardımı yapılacaktır. Öğrencilerin yemek bursu başvurusu için  13.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar “FR-120 Yemek Bursu Başvuru Formunu”  Yüksekokul sekreteri Turan KARİP’e teslim etmeleri gerekmektedir. FR-120 Yemek Bursu Başvuru Formu Kontenjanlar Öğrenci Yemek Bursu ile ilgili Yönerge ve formlara; https://sks.ebyu.edu.tr/yemek-bursu/ web adresinden ulaşılabilir.

Anagold 24 Erzincan Spor maçlarını “Ücretsiz izleme” hk.

Anagold 24 Erzincan Spor maçlarını ücretsiz olarak izlemek isteyen öğrenciler başvurularını Yüksekokul Sekreteri Turan KARİP’e iletmeleri gerekmektedir.

UÇAK BAKIM VE ONARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON PROGRAMI HAKKINDA

Uçak Bakım ve Onarım Bölümü öğrencileri için aşağıda yer alan program dahilinde oryantasyon etkinliği gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin ilgili etkinliklere katılımı rica olunur. 1 ve 2. Sınıf Öğrencileri: 13 Ekim Cuma 16.00-17.00 arası, Yer: 106 no’lu derslik