Kampüs Sınavları – Bilgilendirme

• 08.06.2020 tatirinden itibaren başlayacak final sınavlarımız esinav.ebyu.edu.tr adresinden yapılacaktır.
  • 07.06.2020 tarihi itibari ile esinav.ebyu.edu.tr adresine erişim sağlanacaktır.
  • esinav.ebyu.edu.tr adresine erişim için kullanıcı adı ve şifre kampus.ebyu.edu.tr ile aynı olacaktır.
  • Sınav sorularının sınav ekranında; cevap verildikçe yeni sorunun açılması ya da soruların tamamının sınav ekranında gözükmesi şeklinde seçenekler ilgili ders öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.
  • Cevap verildikçe ilerle formatında yapılacak sınavlarda sorulara cevap verildikçe yada boş bırakıp bir sonraki sınav sorusuna geçildikten sonra birdaha bir önceki soruya dönüş yapılamamaktadır.
  • Sınav soruları ve cevap seçenekleri her öğrencimize farklı sıralarda karıştırılmış ve rastgele şekilde aktarılacaktır.
  • Final sınavında, sınavın Öğrenci Sınava Giriş Broşüründe yer alan yönergelere göre başlatılması ve sonlandırılması tamamen öğrencinin sorumluluğundadır. Ara sınav başlatıldıktan sonra yaşanılacak internet kesintisi, elektrik kesintisi, yanlışlıkla bilgisayarın kapatılması yada sistemden çıkış yapılması gibi yaşanılacak tüm durumlardan öğrenci sorumludur.
  • Final sınava giriş belirtilen saat itibari ile başlayacaktır.
  • Devam eden ödev etkinlikleri ve ders içeriklerinin tamamına kampus.ebyu.edu.tr adresinden erişim sağlanacaktır.