2020-2021 YAZ DÖNEMİ STAJI HAKKINDA

2020-2021 YAZ DÖNEMİ STAJI HAKKINDA

Yüksekokul yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereğince, okulumuz 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin Covid19 salgını nedeniyle fiilen staj yapabilmelerinin güçlüğü ve riski göz önüne alınarak staj yükümlülüğünü yerine getirmelerine yönelik aşağıda yer aldığı üzere iki seçenek belirlenmiştir.

  1. Seçenek: Öğrencilerimiz staj yerlerini kendileri bulmaları şartıyla bir işletmede fiilen staj yapabileceklerdir. Bu durumda başvuru aşamasında;
    • Öğrencilerimizin, Staj Rıza Formunu bir nüsha ve Staj Başvuru Formunu (kurum tarafından onaylı ve imzalı) iki nüsha halinde ıslak imzalı olarak eksiksiz bir şekilde doldurup yüksekokul müdürlüğüne kargo ya da posta yoluyla iletmeleri ve ilgili formların taratılmış halinin cyelgin@erzincan.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
    • İlgili belgeler öğrencilerimizin staj başlangıç tarihinden 1 ay öncesinde okulumuzda olacak şekilde gönderilmelidir.
    • Öğrencilerimiz stajlarının bitiminde staj dosyalarını 10/09/2021 tarihine kadar okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.
    • Öğrencilerimiz stajlarını 1. Grup 14.06.2021 – 13.08.2021 tarihleri arasında; 2. Grup 05.07.2021 – 06.09.2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru belgelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

(Staj Rıza Formu), (Staj-Başvuru-Formu), (Staj dosyası=staj defteri, işyeri değerlendirme formu, devam çizelgesi) 

  1. Seçenek: Öğrencilerimiz zorunlu stajlarını uzaktan öğretim imkanlarını kullanarak “ödev, proje” şeklinde gerçekleştirebilirler. Bu durumda başvuru aşamasında;

Linkte yer alan Staj ödev/proje başvuru formu (Staj Ödev/Proje Başvuru) doldurulacak ve ıslak imzalı hali taranarak cyelgin@erzincan.edu.tr mail adresine gönderilecektir.

  • Ödev, proje, opsiyonunu seçen öğrencilerimizin dilekçeleri 14.05.2021 tarihine kadar kabul edilecektir.
  • Ödevlerin raporlamalarının teslimi için son tarih 10/09/2021’dir.
  • Staj yerine gerçekleştirilecek olan ödev / proje raporlamasında okulumuzun bitirme tezi yazım kılavuzu uygulamalarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.
  • Staj yerine geçecek ödev/proje ilişkin konular öğrencilerimizden gelen başvurulara göre atanacak olan öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

Bitirme ödevi tez yazım kılavuzuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

( https://shyo.ebyu.edu.tr/?page_id=336 )

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email