Ali Cavit Çelebi Sivil Havacılık Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen 1. Kariyer Günleri “Kariyer Yolculuğum” Etkinlikleri Sona Erdi

Üniversitemiz Ali Cavit Çelebi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından 17-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen 1. Kariyer Günleri “Kariyer Yolculuğum” etkinlikleri sona erdi.

Online olarak düzenlenen etkinliklerin 1. gününde Çelebi Hava Servisi A.Ş. eğitim müdürü Nagehan Ekener, yolcu hizmetlerinden eğitim müdürlüğüne kadar uzanan kendi kariyer hikayesini sivil havacılık öğrencileriyle paylaştı. Etkinliklerin 2. gününde havacılıkta 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Semra Erener Özalçın, deneyimleri çerçevesinde öğrencilerin geleceğine ışık tuttu. Aynı günün bir diğer etkinliğinde ise Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Derya Yusuf Tekin ile Havacılıkta kadının yeri konuştu. Söyleşiler serisinin 3. gününde Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akansel Yalçınkaya kendi kariyerini ve Havacılık Tarihi ve Kültür meselelerini keyifli bir sohbetle ele alırken; 4. günde ise “Havayolu 101” Türkiye’de ilk havacılık bloğunun kurucusu Dr. Abdullah Nergiz, havacılığın dününü ve bugününü, kendi eseri olan “Sivil Havacılığın Doğuşu (1933-1956)” adlı kitabı çerçevesinde anlattı. Daha sonra “Kepler Uyku Kabinleri” kurucusu girişimci Ömer Alaettinoğlu, Kepler’in kuruluş hikayesini dinleyicilerle paylaşırken, aynı gün MNG jet operasyon müdürü Dinçer Bal ise çarpıcı kariyerinin iniş ve çıkışları ile başarı hikayelerini büyük bir samimiyetle öğrencilere aktardı. Etkinliklerin 5. ve son gününde ise Prof. Dr. Bilge UZUN “Kariyer Yolcuğunda Kaygı ve Stres Yönetimi” temalı bir konuşma ile öğrencilerin meslek hayatlarında yol gösterici olacak tavsiyeleri güzel bir sohbet eşliğinde dinleyicilerle paylaştı.

   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email