Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO)’nın AAM 2024 Sempozyumu Kapsamında Düzenlenecek Makale ve Fotoğraf Yarışmaları Hakkında

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı  (ICAO) tarafından 9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Montreal’de (Kanada) Birinci Gelişmiş (İleri) Hava Hareketliliği Sempozyumu (AAM  2024) gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, Küresel Gelişmiş Hava Hareketliliği Akademik Makale ve Fotoğraf yarışmaları düzenleneceği belirtilmiştir.
Yarışmaların amacı üniversite öğrencileri ile havacılık camiası üyelerinin Gelişmiş (İleri) Hava Hareketliliği ile ilgili farklı konsept ve teknolojilerle etkileşimini sağlamak olduğu ve böylece havacılıkta yeni ortaya çıkan bu alana ilgi duyulmasını teşvik edilmek istendiği ifade edilmektedir.
İlgililer, AAM 2024 Sempozyumu’na ait bilgilere www.icao.int/Meetings/AAM2024 adresli web sitesinden erişilebilecek ve konuyla ilgili soru ve bilgi taleplerini aam2024.competition@icao.int e-posta adresi aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir.