HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI TASLAK DERS PROGRAMI

2022-2023 Güz  döneminde ders kaydı yapacak olan öğrencilerin, aşağıdaki linkte yer alan güz dönemi ders programına göre seçecekleri dersleri belirlemeleri ve seçecekleri derslerde çakışma olması durumunda da 12.09.2022 tarihi 12:00’a kadar Arş.Gör.Dr Çetin YELGİN ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki talepler dikkate alınmayacaktır.

Notlar:

1-Grup bazlı seçilen derslerde öğrencilerimizin seçtiği  derslerin  paralelindeki aynı grup dersini seçmeleri gerekmektedir. Örneğin, Temel İngilizce dersinde A grubu seçilmiş ise İngilizce Konuşma ve Yazma Becerileri dersinde’ de A grubunu seçilmesi gerekmektedir. Yani aynı grupların tercih edilmesi gerekmektedir.

2-Bir önceki dönemlerde nottan kalınmış olan dersler programda çakışmış olsa dahi seçilebilecektir. Eğer dersten devamsızlıktan kalındıysa çakışma olması halinde iki ders bir arada seçilemeyecektir.

2022-2023 Güz dönemi Ders Programı için Tıklayınız.