Staja Gidecek Olan 3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimizin Güvenlik Bilinci Eğitimleri Hakkında

Zorunlu staja gidecek olan 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize staja gidecekleri havalimanlarında apron kartlarını alabilmeleri için ihtiyaç duyacakları güvenlik bilinci eğitimi düzenlenmiştir. Eğitim Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında gerçekleştirilecektir. İlgili eğitime katılacak olan öğrencilerimizin yanlarında adli sicil kayıtları ile birlikte bir adet fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.
Eğitim için üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesinden servis kaldırılacaktır. Bu nedenle ;
3. Sınıf öğrencilerimizin 10.06.2022 (Cuma) günü saat 08:30 ‘da Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Halk Bank ATM’si (eski otobüs durakları) önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.
4. Sınıf öğrencilerimizin ise 10.06.2022 (Cuma) günü saat 12:30 ‘da Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Halk Bank ATM’si (eski otobüs durakları) önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.
İlgili eğitimler bir seferlik düzenlendiği için servis saatleri ve katılıma dikkat edilmesi gerekmektedir.