UBO Bölümü Modül 1, 2 ve 4 Sınavları Başvurusu

Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda Sivil Havacılık Yüksekokulu bünyesinde, Okulumuz öğrencilerine yönelik yapılması planlanan Modül Sınavlarına dair genel bilgiler aşağıdaki gibidir.

“SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul Statüsü” gereği Modül Sınav Uygulama Talimatına uygun olarak bölümümüzde uygulanacak modül sınavlarının takvimi/yeri, sınav başvuru tarihleri hazırlanan tabloda sunulmuştur.

Modül Sınav Takvimi
Modül 1 Sınavı; 20 Mart 2024 Saat: 17:30
Modül 2 Sınavı; 21 Mart 2024 Saat: 17:30
Modül 4 Sınavı; 22 Mart 2024 Saat: 17:30

Modül Sınav Yeri SHYO ED-K1-08 (Derslik 106)

Sınav Başvuru Tarihleri 26.02.2024 – 01.03.2024

• Sınava başvuru yapacak olan öğrencilerimiz, başvurularını elden veya e-posta yolu ile gerçekleştirebilirler. Her iki başvuru şekli için öğrencilerimiz, başvuru formlarını Arş. Gör. İlker Sivri’ye (ilker.sivri@erzincan.edu.tr) belirtilen tarih aralığında ulaştırmaları gerekmektedir. Başvuru tarihleri haricindeki başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Modül 1, 2 ve 4 sınavlarına başvuru yapan öğrencilerimizin sınava girebilmeleri için gereken şartlar Modül Sınav Uygulama Talimatında belirtilmiştir.
  • Yapılan değerlendirme sonucu hazırlanacak olan Modül sınavına başvuru yapan öğrencilerin sınava girme hakkı kazanlarının listesi, Sınav tarihinden en az 2 gün öncesine kadar Okulumuz internet sitesinde sanal olarak ve SHYO duyuru panosunda paylaşılacaktır.

Modül Sınavı için Başvuru Formu için tıklayınız.

Ek-7 Modül Sınav Uygulama Talimatı için tıklayınız.