UBO Bölümü Modül 1 Matematik Sınavı Başvurusu

Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda Sivil Havacılık Yüksekokulu bünyesinde, Okulumuz öğrencilerine yönelik yapılması planlanan Modül Sınavına (Modül 1 Matematik Sınavı) dair genel bilgiler aşağıdaki gibidir.

“SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul Statüsü” gereği Modül Sınav Uygulama Talimatına uygun olarak bölümümüzde uygulanacak modül sınavı (Modül 1 Matematik Sınavı) takvimi/yeri, sınav başvuru tarihleri hazırlanan tabloda sunulmuştur.

Modül Sınav Takvimi 17 Kasım 2023 Cuma Saat: 16:00

Modül Sınav Yeri SHYO ED-K1-08 (Derslik 106)

Sınav Başvuru Tarihleri* 16.10.2023 – 27.10.2023

*Sınava başvuru yapacak olan öğrencilerimiz, başvurularını elden veya e-posta yolu ile gerçekleştirebilirler. Her iki başvuru şekli için öğrencilerimiz, başvuru formlarını Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Emrah ATASOY’a (veatasoy@erzincan.edu.tr) belirtilen tarih aralığında ulaştırmaları gerekmektedir. Başvuru tarihleri haricindeki başvurular kabul edilmeyecektir.

· Modül 1 sınavına başvuru yapan öğrencilerimizin sınava girebilmeleri için gereken şartlar Modül Sınav Uygulama Talimatında belirtilmiştir.

· Yapılan değerlendirme sonucu hazırlanacak olan Modül sınavına başvuru yapan öğrencilerin sınava girme hakkı kazanlarının listesi, Sınav tarihinden en az 2 gün öncesine kadar Okulumuz internet sitesinde sanal olarak ve SHYO duyuru panosunda paylaşılacaktır.

Modül Sınavı için Başvuru Formu için tıklayınız.

Ek-7 Modül Sınav Uygulama Talimatı